Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά στο Ηράκλειο για καλό σκοπό!

Μια μοναδική συναυλία και μάλιστα για πολύ καλό σκοπό, προετοιμάζεται πυρετωδώς, με τη νέα, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, τραγουδίστρια και δημιουργό Παυλίνα Βουλγαράκη να έρχεται στο Ηράκλειο, την Τρίτη 4 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στις 21:30, έτοιμη να μας χαρίσει μια ονειρική βραδιά!

Διοργανωτής της συναυλίας είναι ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου και όλα τα έσοδά της, θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους. Η δράση έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς των τριών απινιδωτών από τον Ρ.Ο.Η. προς τον Δήμο Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού και ο στόχος είναι να πυκνώσει αυτό το δίκτυο, ένα δίκτυο που μπορεί να σώσει ζωές.

Αξίζει να τονιστεί ότι η συμμετοχή της Παυλίνας Βουλγαράκη και της μπάντας της σε αυτή την συναυλία, γίνεται αφιλοκερδώς!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους.

Κρήτη FM

Ο Κρήτη FM 100.3 βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και αναμεταδίδει 24 ώρες την ημέρα κρητική παραδοσιακή μουσική

Μπορεί να σας αρέσει επίσης...