Ο Κρήτη FM και η MLS μοιράζουν κινητά και tablet

Μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία μπαίνει για τα καλά στα σκαριά το επόμενο διάστημα.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας MLS και ο Κρήτη FM 100,3 εγκαινιάζουν την συνεργασία τους και ετοιμάζονται να χαρίσουν ολοκαίνουργες συσκευές και χαμόγελα!

Έτσι στην δύση του 2016 ξεκινούν οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις με μοναδικό σκοπό να φτάσουν στα χέρια των τυχερών ακροατών του σταθμού τα επίτευγματα της MLS.

Κινητά και tablet κορυφαίας κατασκευής όπως για παράδειγμα το MLS Easy! Ένα κινητό για μεγάλα παιδιά!

Με στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή, μεγάλο ελληνικό πληκτρολόγιο που θα λατρέψουν τα «μεγάλα παιδιά» της οικογένειας, μπαταρία που διαρκεί και οθόνη 2,8 ιντσών. Ακόμα διαθέτει μεγάλο πλήκτρο κλήσης κι ένα special κουμπί SOS για έκτακτη ανάγκη.

Η μεγάλη όμως διαφορά του Easy από τα υπόλοιπα τηλέφωνα με πληκτρολόγιο είναι το πανεύκολο στη χρήση MLS Easy λογισμικό, που σε συνδυασμό με τις 4G ταχύτητες της συσκευής κάνουν την περιήγηση στο Internet, τα ποσταρίσματα στα social media και τη χρήση mail γρήγορη υπόθεση!

Το MLS Easy δε θα μπορούσε να στερείται φυσικά το ψηφιακό στολίδι της ελληνικής εταιρίας, τη MAIC. Η προσωπική σας βοηθός είναι παρούσα σ’ αυτή την ξεχωριστή συσκευή για να προσφέρει εύκολη κλήση και αποστολή μηνύματος, αποθήκευση νέων επαφών, χρήση της κάμερας και φυσικά τις πολύτιμες υπηρεσίες MLS live μόνο με τη φωνή σας.

Οι φωτογραφικές εμπειρίες δε θα λείψουν χάρη στην κάμερα με flash, αλλά ούτε φυσικά και οι selfies με την εμπρόσθια κάμερα κι όλα αυτά με την εύκολη χρήση μεγάλου κεντρικού κουμπιού.

Το ραδιόφωνο στο MLS Easy έχει HD ποιότητα ήχου και δεν χρειάζεται απαραίτητα τα ακουστικά για να λειτουργήσει, άρα έχετε μια υψηλής ποιότητας ραδιοφωνική συσκευή στη διάθεσή σας, για να ακούτε τον Κρήτη FM 100,3… πεντακάθαρα!

Το MLS Easy έρχεται σε 5 εντυπωσιακά χρώματα και σε αντίθεση με παλιά μοντέλα κινητών με πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται να μένει «κρυφό». Αντίθετα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αγαπηθεί από παιδιά κάθε ηλικίας.

Κρήτη FM

Ο Κρήτη FM 100.3 βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και αναμεταδίδει 24 ώρες την ημέρα κρητική παραδοσιακή μουσική

Μπορεί να σας αρέσει επίσης...